YouTube video van gebogen iPhone in top 10 meest bekeken video’s in 2014

0

Vlak na de lancering van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus werd er melding gemaakt van het feit dat de nieuwe smartphones van Apple kinderlijk eenvoudig om te buigen zijn. YouTube kanaal Unbox Therapy plaatste direct een video online waarin te zien is hoe eenvoudig iPhone 6 Plus om te buigen is door alleen je handen te gebruiken. De video heeft de top tien van YouTube meest populaire video’s van 2014 behaald. Het filmpje staat nu op plek 5 van populairste video’s in 2014.

De berichten met betrekking tot het makkelijk verbuigen van de iPhone 6 Plus in je broekzak kregen al snel de hashtag Bentgate. Social media ontplofte na het binnenkomen van het YouTube filmpje. Iedereen sprak schande van het makkelijk verbuigen van de iPhone 6 Plus. Achteraf blijkt het allemaal een storm in een glaswater want de iPhone 6 en iPhone 6 Plus buigen helemaal niet heel makkelijk om. Inmiddels zijn er tot dusver maar slechts 9 klachten bij Apple binnen gekomen dat de iPhone 6 Plus of iPhone 6 verbogen waren.

Het filmpje van Unbox Therapy heeft tot op heden al meer dan 60 miljoen hits gehad en de teller blijft maar oplopen.

Door de aandacht die de verbogen iPhones kregen dachten twee jongeren in het Verenigd Koninkrijk om zelf ook maar eens te testen of de nieuwe smartphones makkelijk verbogen. Dit deden ze in een Apple Store. Alleen bij het online zetten van de video waren de jongens zo dom om zelf vol op in het beeld te blijven.

Voor degenen die de video van Unbox Therapy nog niet hebben gezien hebben wij de video hieronder nog een keer klaar gezet.

Delen

Over de schrijver

Alicia van den velden

Alicia van den Velden is de telecom expert van het team achter deze site. In haar dagelijkse werk komt ze veel in contact met telecombedrijven en is dus altijd snel op de hoogste van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen.

Reageren op het bericht