Werkgeheugen iPhone 6s 2GB?

0

Het duurt nog even voordat Apple de iPhone 6s zal gaan presenteren maar de eerste geruchten met betrekking tot de iPhone 6s komen de kop alweer opsteken. Volgens de laatste berichtgevingen zal Apple de iPhone 6s uitrusten met 2GB werkgeheugen.

Naar alle waarschijnlijkheid zal Apple in 2015 de iPhone 6s gaan presenteren. Eerdere geruchten met betrekking tot de iPhone6s en iPhone 6s Plus melden dat er ook een kleine kans bestaat dat Apple een nieuwe 4 inch model op de markt brengt, maar dit is aller minst zeker. Eerder doken er ook al patent tekeningen op waarbij duidelijk werd dat Apple in de toekomst de homebutton aanzienlijk wil veranderen waardoor je als gebruiker nog meer met deze ene knop kunt doen.

Apple wil volgens de nieuwste geruchten het huidige LPDDR3-geheugen willen upgraden naar LPDDR4-geheugen. Hierdoor zal de iPhone 6s een enorme snelheidsboots krijgen, Daarnaast zou ook de capaciteit van het werkgeheugen verhoogd worden van 1GB naar 2GB. Hierdoor zal het multitasken nog sneller gaan dan het nu al kan met de iPhone 6.

De geruchten met betrekking tot de nieuwe generatie iPhones nemen snel toe. Het is zoals gezegd nog niet duidelijk of Apple daadwerkelijk met de iPhone 6s en iPhone 6s Plus op de markt komt. Maar doorgaans zal Apple dit jaar aangrijpen om een s-model op de markt te brengen.

Delen

Over de schrijver

Alicia van den velden

Alicia van den Velden is de telecom expert van het team achter deze site. In haar dagelijkse werk komt ze veel in contact met telecombedrijven en is dus altijd snel op de hoogste van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen.

Reageren op het bericht