iPhone6-Aanbiedingen.NL

Camera

De camera van de iPhone wordt al jaren geroemd om zijn uitstekende prestaties. Volgens heel veel mensen is de iSight-camera de allerbeste smartphone camera die er maar bestaat. Met de iSight-camera van iPhone 6 voel je jezelf helemaal een professioneel fotograaf. Apple heet de 8-megapixel camera wederom op diverse punten verbeterd waardoor je nu nog mooiere foto’s kunt maken met je smartphone. Als eerste heeft Apple een grotere 1,5-micron pixel geplaats en een f/2.2 diafragma waardoor de iSight-camera al stukken beter is geworden. Naast deze twee nieuwe functionaliteiten heeft Apple ook diverse nieuwe technieken in de iSight-camera gestopt zodat fotograferen met een smartphone nog makkelijk wordt.
Alle innovatieve technologieën die Apple in huis heeft zijn in de iSight-camera geplaatst. De camera heeft ongelooflijk veel nieuwe features waar door fotograferen alleen maar een stuk leuker is geworden. De 8-megapixel iSight-camera is onder andere uitgerust met:
• Focus Pixel
• Gezichtsherkenning
• Belichting
• Pano Mode

Je kunt nu echt de mooiste foto’s maken met de iPhone 6. Als je op vakantie gaat en je hebt een iPhone 6 in je bezit dan is een digitale camera overbodig, want iPhone 6 is uitgerust met een 8-megapixel iSight-camera die werkelijk prachtige foto’s maakt!

Design

De iPhone 6 is een prachtig mooi toestel en het heeft een indrukwekkend design zoals een ieder dat gewend is van het Amerikaanse bedrijf. Het toestel heeft de allure van Cupertino, Californië en aan alles zie je dat het een iPhone betreft. Apple heeft het design van iPhone 6 volledig vernieuwd. Het toestel is niet alleen slanker geworden, het is ook ronder geworden en dat komt ten goede aan de hand ligging van het toestel. De iPhone 6 is ongelooflijk dun en dat komt omdat Apple een compleet vernieuwd Retina HD display in de smartphone heeft gestopt. Het Retina HD display van iPhone 6 is het dunste display ooit door Apple ontwikkeld. De fysieke knoppen van het toestel zijn op nieuw gevormd en de aan- uitknop is verplaatst naar de rechterzijkant. Het design is prachtig afgewerkt en dat kun je overal aan zien. Alle kleine elementen van iPhone 6 maken de smartphone tot een geweldig toestel. iPhone 6 is verfrissend.

Afmetingen en gewicht

Apple heeft de iPhone 6 dan wel voorzien van een groter display, maar dit zie je bijna niet aan de iPhone 6. Het toestel is precies goed voor iedereen die een handzame smartphone wenst. Apple heeft de iPhone 6 de volgende afmetingen gegeven: 138.1 x 67 x 6.9 mm en iPhone 6 weegt slechts 129 gram. Ondanks dat Apple het toestel dunner heeft gemaakt hoef je niet te vrezen dat je inlevert op de prestaties. De meest krachtige hardware is in de iPhone 6 plaatst waardoor je klaar bent voor alles wat er komen gaat.

Prijzen in Nederland nu ook bekend

In Nederland is het toestel vanaf 26 september overal verkrijgbaar. De iPhone 6 is te koop met een mobiel abonnement en zonder mobiel abonnement. Tijdens de presentatie van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus onthulde Apple alleen de prijzen voor de Verenigde Staten met contract en enkele dagen na het evenement werden de prijzen voor Nederland ook bekend gemaakt.

iPhone 6 is verkrijgbaar in drie kleuren namelijk in Space Grey, Gold en Silver en daarnaast is het toestel verkrijgbaar in drie modellen namelijk met 16, 64 of 128GB opslagruimte. De kleur voor de iPhone 6 heeft geen invloed op de prijs maar de opslagcapaciteit daar in tegen wel. Zie hieronder de prijzen voor een los toestel:

  • 16GB iPhone 6 € 699,-
  • 64GB iPhone 6 € 799,-
  • 128GB iPhone 6 € 899,-

iPhone 6 specificaties

De iPhone 6 is vanaf heden beschikbaar in Nederland en de makkelijkste manier om het toestel aan te schaffen is online. Je kunt ook bij één van de vele retailers langs gaan om een felbegeerd exemplaar te bestellen maar online kun je makkelijk alle retailers van de iPhone 6 vergelijken waardoor je veel geld kunt besparen.

In termen van specificaties, hardware en het volledige ontwerp, is dit de grootste release sinds 2012. Consumenten hebben vanaf 2012 al moeten wachten op de grootste release sinds de komst van de iPhone 5. Ondanks dat de iPhone 6 met een speciaal evenement gepresenteerd werd wist bijna iedereen vooraf al wat we konden verwachten want de meeste geruchten en lekken waar heen nauwkeurig. De komst van iPhone 6 kwam dan ook niet als een verrassing.

Het is nog nooit gebeurt dat er zo ontzettend veel specificaties voor de lancering van een iPhone op straat lagen, maar dat mag de pret niet drukken want de iPhone 6 is een indrukwekkende smartphone en Apple geeft zelf al aan dat iPhone 6 de beste iPhone is die tot nu toe gemaakt is.

iPhone 6 overige specificaties

De overige specificaties van de iPhone 6 liegen er niet om en er kan gerust gesteld worden dat alles veel beter is geworden aan de iPhone 6. Zo heeft het toestel een 20nm A8-chipset met een M8-bewegingscoprocessor. Door deze nieuwe chipset presteert veel sneller en is veel krachtiger. De levensduur van de batterij is ook aanzienlijk vergroot en ondanks dat Apple niks over de capaciteit van de batterij heeft vermeld is er naar buiten gekomen dat iPhone 6 een 1800mAh batterij heeft. De iPhone 6 is ook uitgerust met een groot aantal sensoren zoals:

  • Touch ID
  • Barometer
  • Gyroscoop met 3 assen
  • Versnellingsmeter
  • Nabijheidssensor
  • Omgevingslichtsensor