T-Mobile heeft prijzen verlaagt

0

Vorige week toen de voorverkoop startte van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus stond mening consument hoogstwaarschijnlijk verbaast te kijken naar de absurd hoge prijzen die T-Mobile vroeg voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. De prijzen lagen van de nieuwe iPhones lagen veel hoger dan bij Vodafone.

Veel klanten bij T-Mobile zijn zich kapot geschrokken en waarschijnlijk zijn ze overgestapt naar Vodafone omdat de iPhone 6 en iPhone 6 Plus veel goedkoper aan te schaffen waren in combinatie met een abonnement.

Vandaag heeft T-Mobile de prijzen van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus verlaagt in combinatie met een abonnement, de exacte reden is niet bekent maar de provider zal ongetwijfeld een fiks aantal klachten hebben gehad en het is niet ondenkbaar dat ze deze nu weer krijgen want als je vorige week toch de iPhone 6 of 6 Plus bij T-Mobile hebt bestelt ben je mooi de boot ingegaan, want nu is de iPhone veel goedkoper aan te schaffen.

Vergelijk bij ons alle abonnementen en zie waar je de beste deal voor je iPhone 6 kunt afsluiten.

Delen

Over de schrijver

Alicia van den velden

Alicia van den Velden is de telecom expert van het team achter deze site. In haar dagelijkse werk komt ze veel in contact met telecombedrijven en is dus altijd snel op de hoogste van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen.

Reageren op het bericht