iPhone6-Aanbiedingen.NL

iPhone 6 prijs

iphone 6 kleurenApple heeft de iPhone 6 en iPhone 6 Plus aangekondigd tijdens een historisch evenement op 9 september 2014. Het is een historisch evenement omdat het Apple Event plaats vond in Het Flinter Centre waar dertig jaar geleden de Mac gepresenteerd werd.

De verwachtingen waren hooggespannen en ook al was het min of meer duidelijk dat Apple twee nieuwe toestel zou gaan lanceren weet je het maar nooit zeker of dit ook daadwerkelijk het geval is. De iPhone 6 en iPhone 6 Plus zien er identiek uit en dit geldt voor zowel de buiten als de binnenkant van de nieuwe iPhones. Waar de toestellen opvallend in verschillen is de grootte. iPhone 6 heeft een 4,7 inch Retina HD beeldscherm en iPhone 6 Plus heeft een 5,5 inch Retina HD beeldscherm.

Prijzen in Nederland nu ook bekend

In Nederland is het toestel vanaf 26 september overal verkrijgbaar. De iPhone 6 is te koop met een mobiel abonnement en zonder mobiel abonnement. Tijdens de presentatie van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus onthulde Apple alleen de prijzen voor de Verenigde Staten met contract en enkele dagen na het evenement werden de prijzen voor Nederland ook bekend gemaakt.

iPhone 6 is verkrijgbaar in drie kleuren namelijk in Space Grey, Gold en Silver en daarnaast is het toestel verkrijgbaar in drie modellen namelijk met 16, 64 of 128GB opslagruimte. De kleur voor de iPhone 6 heeft geen invloed op de prijs maar de opslagcapaciteit daar in tegen wel. Zie hieronder de prijzen voor een los toestel:

Koop iPhone 6 goedkoper met een abonnement

De iPhone 6 zit op hetzelfde prijs niveau als de iPhone 5s. Doordat de prijzen voor de iPhone extreem hoog liggen is vrijwel iedere consument genoodzaakt om het toestel aan te schaffen met een abonnement. Als je een abonnement afsluit voor je iPhone 6 betaal je aanzienlijk minder voor het toestel. Uiteindelijk betaal je wel een groot gedeelte zelf maar dit zit verwerkt in de maandelijkse kosten voor het abonnement. Kijk altijd goed naar wat je maandelijks voor het toestel betaalt. Vodafone geeft heel duidelijk weer wat je maandelijks betaalt voor de iPhone 6 en voor het gekozen mobiele telefoon abonnement. T-Mobile en KPN geven deze verhoudingen niet weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *