iPhone6-Aanbiedingen.NL

iphone 6 zilver

Los kopen

Apple heeft twee nieuwe iPhones, de 4,7 inch iPhone 6 en de 5,5 inch iPhone 6 Plus gelanceerd. Het toestel is van binnen en buiten helemaal verandert. Het opvallende strakke design zoals iedereen gewend is bij de iPhone is gebleven, maar de hoeken zijn nu mooi rond en de zijkanten zijn afgerond en dit allemaal om het toestel ondanks zijn grootte comfortabele aan te laten voelen. Beide toestellen bieden een snellere processor, betere camera, nieuw Retina HD Display en heel veel nieuwe features.

De iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn verkrijgbaar in Gold, Silver en Space Grey. Dit zijn exact dezelfde kleuren als bij de iPhone 5s. De beschikbare opslagcapaciteiten bij de nieuwe iPhones zijn 16, 64 en 128GB. Zoals je kunt lezen heeft Apple de 32GB variant geschrapt uit het assortiment, hiervoor in de plaats is de 128GB capaciteit gekomen.

De iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn in Nederland sinds 26 september te koop. De toestellen vinden gretig aftrek. Het lijkt wel of iedereen de nieuwe iPhone 6 of 6 Plus wil gaan kopen. Het grote gros van alle consumenten schaft de iPhone 6 aan met een abonnement aanbieding omdat het toestel dan goedkoper aangeschaft kan worden.

Het is ook mogelijk om de iPhone 6 en iPhone 6 Plus los te kopen. Ben je van plan om één van de toestellen los te kopen, dan betaal je wel de verkoopprijs die Apple hanteert voor de nieuwe toestellen. Laten we vooropstellen dat de iPhone 6 en iPhone 6 Plus niet goedkoop zijn om los te kopen. De verkoopprijzen voor de losse toestellen zijn als volgt.

[go_pricing id=”iphone6″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *