Koop je iPhone 6 vanaf vandaag!

0

Vannacht is Vodafone en T-Mobile begonnen met de verkoop van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Normaal gesproken is de Apple Store die de eerste nieuwe iPhone verkoopt maar dit jaar waren enkele winkels van Vodafone en KPN om 00.00 uur geopend om de eerste iPhones te verkopen.

Vodafone heeft zelfs enkele nachtkoeriers ingezet om de eerste exemplaren van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus bij mensen thuis af te leveren. Vodafone wilde haar klanten hiermee te gemoed komen, het ging in totaal om ongeveer 100 nachtelijke bezorgingen tussen 00.00 uur en 02.00 uur.

Vanmorgen om klokslag 08.00 uur gingen de deuren open van de Apple Stores in Amsterdam, Haarlem en Den Haag. Voor de Apple Stores stonden lange rijen met mensen die graag als één van de eersten de nieuwe iPhone wilde bemachtigen.

Koop vanaf vandaag bij telecom winkels en op internet je iPhone 6 of iPhone 6 Plus en krijg hem zo spoedig mogelijk thuis gestuurd. De iPhone 6 is als los toestel verkrijgbaar vanaf 699 euro en de iPhone 6 Plus is als los toestel verkrijgbaar vanaf 799 euro. Goedkper is om de nieuwe iPhone met een mobiel abonnement aan te schaffen. De iPhone 6 is dan verkrijgbaar vanaf nul euro en de iPhone 6 Plus vanaf 49 euro. Bestel nu je nieuwe iPhone!

Delen

Over de schrijver

Alicia van den velden

Alicia van den Velden is de telecom expert van het team achter deze site. In haar dagelijkse werk komt ze veel in contact met telecombedrijven en is dus altijd snel op de hoogste van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen.

Reageren op het bericht