iPhone6-Aanbiedingen.NL

iPhone 6 kopen of Iphone 5 laten repareren?

Deel artikel

Je hebt je telefoon kapot laten vallen. Of misschien heb je je telefoon wel per ongeluk in de wc pot laten vallen tijdens het plassen. Een nieuwe telefoon is misschien wel een optie. Maar welke heb je nodig? De nieuwe iPhone 6 is erg populair. Bovendien is het een super smartphone met super mogelijkheden. Maar dat is je oude iPhone 5 of welke andere oude smartphone je hebt waarschijnlijk ook Mogelijkerwijs is het dus verstandiger om je iPhone 5, iPhone 5c of welke andere iPhone of smartphone je hebt te laten repareren. Een professionele smartphone reparateur lapt je mobiele telefoon binnen no-time weer op. De keuze wordt er niet makkelijker op. Daarom hebben wij voor jou een aantal voordelen en nadelen van de nieuwe iPhone 6 op een rijtje gezet, om je beslissing te vergemakkelijken.

Apple heeft het namelijk een stuk moeilijker gemaakt om een iPhone the kiezen. Het Amerikaanse bedrijf heeft namelijk besloten om niet één, maar twee nieuwe iPhones te introduceren: de iPhone 6 en de iPhone 6 plus. Beide geweldige telefoons. Maar wat is nou precies het verschil met de oude serie iPhones? En als je van plan bent om de nieuwe iPhone te halen, welke van de twee versies moet je dan kiezen? Een lastige keuze. Maar ik ben er voor jullie om wat keuzestress weg te nemen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je helemaal niet op een nieuwe iPhone 6 zit te wachten. De prijzen schieten momenteel door het dak en het ziet ernaar uit dat de prijzen op korte termijn niet gaan dalen. Dit houdt in dat de iPhone 5 en iPhone 5c van Apple wellicht een aantrekkelijke optie worden. Het probleem is dat het kiezen hierdoor misschien nog moeilijker wordt, aangezien je nu vier telefoons hebt om uit te kiezen. De vele opties die alle telefoons kiezen, maakt het er niet veel makkelijker op.

Waarom een iPhone 6 of iPhone 6s zou moeten kopen?

Weet je nog hoe de eerste origineel iPhone eruit zag? Misschien ben je dat oude ding alweer vergeten, maar wij zeker niet. De hoeken van deze telefoon waren half afgerond bij de hoekjes aan de achterkant. Apple besloot om bij de nieuwe serie telefoon weer terug te gaan naar een frame met harde rechte hoeken.

Bij de iPhone 6 en 6s wilden ze weer back to the basics. Beide telefoons lijken veel op de originele frames vergelijkbaar met de oude iPhones, maar dan op een meer holistische manier. Dus als je hunkert naar de nostalgische oude look, dan is dit de kans om een iPhone aan te schaffen. De nieuwe serie iPhones zijn ook een stuk dunner, namelijk 0.69cm (iPhone 6) en 0.71cm (iPhone 6s). Dit maakt ze tot de dunste iPhones tot op heden. Samenvattend: als je van rondere hoeken en platte telefoons houdt met vele functies, dan is de nieuwe iPhone 6 of 6s zeker een optie.

Waarom je geen iPhone 6 of iPhone zou moeten kopen

Deze nieuwe serie iPhone’s zijn wel platter, maar ze zijn ook groter. Het is niet dat ze belachelijk groot zijn. Maar het is wel een optie die je in je afweging mee zou kunnen nemen. Veel nieuwe telefoons zoals de Samsung Galaxy S6 en Sony Xperia hebben schermen met een vele grotere diameter. Deze telefoons zitten vaak op een afmeting boven de 16cm (diagnonaal gemeten). De iPhone 6 en 6s komen met hun 10cm diagonaal bij lange na niet in de buurt bij deze reuzen. Als je dus fan bent van telefoons die qua proporties wel wat weg hebben van een tablet, dan zit je met de nieuwe iPhone 6 en 6s niet goed.

De belangrijkste reden om geen nieuwe iPhone te kopen is waarschijnlijk de prijs. De nieuwe features vinden wij niet afwegen tegen de honderden euro’s die je kwijt bent voor een nieuwe telefoon. Dus als je telefoon kapot is, kan je ook overwegen om hem te laten bij een professionele Smartphone Reparateur die weet waar hij mee bezig is. Zo’n professionele smartphone reparateur, zoals Smartphonerepairs, kan je helpen met alle Apple reparaties. Smartphonerepairs zorgt voor een snelle en professionele reparatie van alle Aplle smartphones: iPhone 6 en iPhone 6s, iPhone 5, iPhone 5s en iPhone 5c, iPhone 4 en 4s, en de iPhone 3G en iPhone 3GS. Door je telefoon te laten repareren kan je honderden euro’s besparen, die je vervolgens weer in andere leuke of belangrijke dingen kunt steken.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 6 vertraagd?

Op basis van geruchten wordt de iPhone 6 in twee varianten verwacht: één met een 4,7 inch en één met een 5,5 inch scherm. Inmiddels

Nieuws

Betere camera voor iPhone 6

Gisteren doken geruchten op dat de iPhone 6 een betere camera zou gaan krijgen dan zijn voorgangers. Tot nu toe is de camera van de