iPhone6-Aanbiedingen.NL

iPhone 6 64GB

iphone 6 caseDe nieuwe iPhone 6 is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, Gold, Space Grey en Silver. De kleurkeuze is niet de enige keuzemogelijkheid bij de iPhone 6. Je krijgt ook nog de mogelijkheid om te kiezen uit drie verschillende opslagmogelijkheden. De iPhone 6 is verkrijgbaar met 16, 64 en 128GB opslagcapaciteit. De keuze die je maakt voor het aantal GB’s is bepalend hoeveel apps, foto’s, video’s, muziek en documenten je kunt opslaan op het interne geheugen van de iPhone 6.

In de regel geldt hoe meer GB’s je iPhone 6 intern heeft, hoe meer je kunt opslaan. De iPhone 6 biedt je geen mogelijkheid om het interne geheugen uit te breiden met een microSD-kaart. Andere fabrikanten bieden deze mogelijkheid wel aan, maar Apple heeft dit nooit aangeboden omdat Apple een dienst aanbied waarbij extra opslagruimte gekocht kan worden. De iPhone 6 64GB is het ideale toestel voor iedereen die graag meer dan voldoende intern opslaggeheugen wil hebben. Met 64GB heb je meer dan voldoende opslagcapaciteit om al je content op je iPhone 6 op te slaan.

Meer opslaan mogelijk met iCloud

Zoals al naar gerefereerd biedt Apple een dienst aan waarbij je extra opslagruimte kunt kopen. Het betreft iCloud. Iedereen die gebruik maakt van iOS krijgt van Apple 5GB gratis iCloud ruimte maar is dit niet voldoende dan kun je meer ruimte kopen in de iCloud. Het gebruikmaken van iCloud is heel simpel. Maak een Apple ID aan en je kunt direct gebruikmaken van de 5GB gratis iCloud opslagruimte. Wil je meer opslagruimte in iCloud dan kun je dit via ‘instelling’ > ‘iCloud’ bestellen. De prijs voor extra ruimte die betaald moeten worden zijn als volgt:

iCloud kan iedere iOS gebruiker gebruiken. Het is heel makkelijk in gebruik te nemen. Op iCloud kun je ook een dagelijkse back-up laten zetten van je iPhone 6 64GB, maar zorg er wel voor dat je genoeg ruimte vrij hebt op iCloud. Bij het aanmaken van een Apple ID kun je direct gebruik maken iCloud. Met de iPhone 6 64GB heb je geen microSD-kaart nodig, want je kunt gebruikmaken van iCloud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *