iPhone6-Aanbiedingen.NL

iPhone 6 16GB

iphone 6 onderkant 2Als je de nieuwe iPhone 6 aan wilt schaffen heb je keuze uit meerdere uitvoeringen. Naast de keuze in kleur voor je nieuwe iPhone, is het mogelijk om te kiezen voor verschillende opslagmogelijkheden. Bij iPhone 6 heb je namelijk de keuze uit een uitvoering met 16GB, 64GB of 128GB. De interne opslagcapaciteit is bepalend voor de hoeveelheid aan apps, video’s, foto’s en andere content die je wilt gaan opslaan op de iPhone 6.

Hoe meer gigabyte je iPhone heeft, hoe meer content je kunt bewaren op je nieuwe toestel. Apple heeft niet zoals andere smartphones de mogelijkheid om middels een microSD-kaart het interne geheugen te vergroten. Het is hierdoor noodzakelijk om vooraf goed te bedenken wat je allemaal op je smartphone wilt gaan opslaan. De meest geliefde opslagcapaciteit is de 16GB. Dit komt omdat dit de goedkoopste versie is van iPhone 6. iPhone 6 met 16GB opslagcapaciteit is zonder abonnement te koop voor 699 euro.

Meer opslaan mogelijk met iCloud

Apple biedt geen mogelijkheid om de opslagcapaciteit middels een microSD-kaart te vergroten maar Apple biedt wel een mogelijkheid aan waarmee je meer kunt opslaan op je iPhone. Apple biedt iedere iPhone gebruiker de 5GB gratis opslagruimte aan in iCloud. Wanneer je een Apple ID aanmaakt kun je direct gebruikmaken van iCloud. Bij het aanmaken van een Apple ID krijg je 5GB gratis opslagruimte in iCloud, is dit niet voldoende dan kun je meer opslagruimte kopen in iCloud. De maandelijkse prijs voor extra opslagruimte in iCloud is:

iCloud is enorm makkelijk in gebruik te nemen. Met de dienst van Apple heb je altijd de meest recente back-up van je iPhone 6 in iCloud staan. Tenminste als jezelf toestaat dat er iedere dag een back-up van je iPhone 6 gemaakt mag worden. Een back-up is ontzettend handig als je bijvoorbeeld overstapt van een oudere generatie naar de nieuwste generatie iPhone. De back-up installeert alles van je oude iPhone op je nieuwe iPhone 6. Heb je meer opslagruimte nodig in iCloud dan kun je heel eenvoudig via iPhone 6 je iCloud ruimte upgraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *