iOS 8.1.1 vooral update voor oudere iPhones

0

Apple heeft de allereerste testversie van iOS 8.1.1 beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars. Naast de gebruikelijke bugfixes zal de update vooral in het teken staan van het sneller maken van de iPhone 4s en iPad 2. (Oudere iPhones en iPads ondersteunen iOS 8 niet).

Vlak na de release ontving Apple enorm veel klachten met betrekking tot iOS 8. Vooral gebruikers van iPhone 4s en iPad 2 klaagden steen en been omdat de apparaten nauwelijks vooruit te branden zijn. iOS 8 is veel te zwaar voor deze apparaten en hierdoor zijn er veel vastlopers en werken veel oude iPhones en iPads niet meer naar behoren.

Met de komst van de eerste grote update iOS 8.1 was er enig schot in de zaak omtrent de snelheid. Toch zijn nog lang niet alle gebruikers tevreden, want nog steeds zijn er veel vastlopers. Met iOS 8.1.1 wil Apple voor de snelheid van de oudere apparaten een boost geven. Wanneer iOS 8.1.1 beschikbaar komt voor het grote publiek is vooralsnog niet bekend. Wij gaan er van uit dat de update nog voor het einde van deze maand te installeren is.

Delen

Over de schrijver

Alicia van den velden

Alicia van den Velden is de telecom expert van het team achter deze site. In haar dagelijkse werk komt ze veel in contact met telecombedrijven en is dus altijd snel op de hoogste van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen.

Reageren op het bericht