iPhone6-Aanbiedingen.NL

Camera

De camera van de iPhone wordt al jaren geroemd om zijn uitstekende prestaties. Volgens heel veel mensen is de iSight-camera de allerbeste smartphone camera die er maar bestaat. Met de iSight-camera van iPhone 6 voel je jezelf helemaal een professioneel fotograaf. Apple heet de 8-megapixel camera wederom op diverse punten verbeterd waardoor je nu nog mooiere foto’s kunt maken met je smartphone. Als eerste heeft Apple een grotere 1,5-micron pixel geplaats en een f/2.2 diafragma waardoor de iSight-camera al stukken beter is geworden. Naast deze twee nieuwe functionaliteiten heeft Apple ook diverse nieuwe technieken in de iSight-camera gestopt zodat fotograferen met een smartphone nog makkelijk wordt.
Alle innovatieve technologieën die Apple in huis heeft zijn in de iSight-camera geplaatst. De camera heeft ongelooflijk veel nieuwe features waar door fotograferen alleen maar een stuk leuker is geworden. De 8-megapixel iSight-camera is onder andere uitgerust met:
• Focus Pixel
• Gezichtsherkenning
• Belichting
• Pano Mode

Je kunt nu echt de mooiste foto’s maken met de iPhone 6. Als je op vakantie gaat en je hebt een iPhone 6 in je bezit dan is een digitale camera overbodig, want iPhone 6 is uitgerust met een 8-megapixel iSight-camera die werkelijk prachtige foto’s maakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *