Welk iPhone 6 hoesje moet ik kiezen?

0

Als je net de nieuwe iPhone 6 hebt aangeschaft, of van plan bent om in de nabije toekomst een exemplaar aan te schaffen, dan is het zeker de moeite waard om te investeren in een iPhone 6 hoesje om je mooie smartphone te beschermen. Maar voor geen enkel ander smartphone model is er zoveel keus als voor de iPhone 6: welke moet je nu kiezen?

Apple hoesjes

Apple heeft zelf een aantal originele iPhone 6 hoesjes ontworpen, welke verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Deze zijn natuurlijk onmisbaar voor de echte Apple fanaat! Kies je voor een origineel iPhone 6 hoesje van Apple, dan heb je de keuze uit een hoesje van leer of een hoesje van siliconen. Apple’s leren hoesjes zijn werkelijk een lust voor het oog; ze zijn vervaardigd uit premium, hand geselecteerd leer, dat is behandeld met een kwalitatief hoogwaardige aniline verf. De leren hoesjes zien er niet alleen luxe uit, ze voelen ook luxe. Het leer past perfect om de iPhone 6 heen. Het bijpassende microfiber interieur van de leren hoesjes zorgen dat je iPhone 6 schitterend beschermd blijft. En dat alles zonder bulk toe te voegen. De siliconen hoesjes van Apple zorgen voor een optimale bescherming, zonder dat de ongelofelijk slanke vorm van de iPhone 6 eronder lijdt. Ook de siliconen hoesjes zijn voorzien van een zachte microfiber voering, en ze hebben een gladde finish die net zo goed aanvoelt als dat hij eruit ziet. Zowel de leren als de siliconen hoesjes van Apple zijn zeer licht van gewicht en voegen vrijwel geen bulk toe. De leren hoesjes zijn iets prijziger en bieden iets minder grip dan de siliconen hoesjes, maar ze zien er net even wat luxer uit.

Overige hoesjes

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om één van de vele andere hoesjes voor de iPhone 6 aan te schaffen. Diverse bekende merken, waaronder Gecko, KEES, Mobiparts, Case-Mate en Otterbox hebben een ruim aanbod aan smartphone hoesjes die speciaal zijn ontworpen voor de iPhone 6. Of je nu de voorkeur geeft aan wallet cases, sleeves of flipcases, er is voor ieder wat wils te verkrijgen!
Wil je een hoesje waar je bij wijze van spreken mee zou kunnen smijten zonder dat je iPhone kapot gaat, dan is de Rugged Classic Case van Gecko wellicht wat voor jou.

Delen

Over de schrijver

Alicia van den velden

Alicia van den Velden is de telecom expert van het team achter deze site. In haar dagelijkse werk komt ze veel in contact met telecombedrijven en is dus altijd snel op de hoogste van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen.

Reageren op het bericht