Update voor iOS 8

0

De langverwachte update van iOS 8 is nu eindelijk te downloaden. De update genaamd iOS 8.1.1 moet het mobiele besturingssysteem op oudere iPhones en iPads sneller laten werken. De nieuwe update van het besturingssysteem van Apple is erop gericht om de iPhone 4s en iPad 2 sneller te laten werken. Er zijn veel klachten binnen gekomen bij Apple dat deze modellen steeds langzamer werden.

IOS 8.1.1 moet daarnaast andere bugs en problemen verhelpen. De update is door Apple niet verder toegelicht. Applicatie ontwikkelaars melden dat diverse problemen opgelost zijn met iOS 8.1.1, vooral apps die traag opstarten die iCloud Drive gebruiken zijn nu opgelost met de update.

IOS 8 heeft nu al meerdere updates gehad. De allereerste update was bepaald geen succes. De nieuwe iPhones van Apple liepen vast of Touch ID werkte niet meer naar behoren. Apple heeft kort daarna weer een update doorgevoerd en hiermee waren de problemen opgelost voor iPhone 6 en iPhone 6 Plus.

Gebruikers van iPhone 4s en iPad 2 zijn voortdurend aan het klagen geweest. De oudere modellen ondersteunen iOS 8 wel maar ze werkten allemaal ontzettend traag. Met de meest recente update lijken de problemen opgelost voor de oudere modellen.

Delen

Over de schrijver

Alicia van den velden

Alicia van den Velden is de telecom expert van het team achter deze site. In haar dagelijkse werk komt ze veel in contact met telecombedrijven en is dus altijd snel op de hoogste van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen.

Reageren op het bericht