Update iOS 8 in aantocht

0

Gisteren lanceerde Apple zonder succes de eerste update voor iOS 8. De update zorgde alleen maar voor meer problemen met alle iOS apparaten en Apple heeft direct de update terug getrokken. IOS 8.0.1 zorgde voor extreem veel problemen waardoor de update niet meer beschikbaar is om te downloaden. Vooral gebruikers van iPhone 6 en iPhone 6 Plus klaagden over problemen na de update naar iOS 8.0.1.

De update zorgde onder andere voor problemen bij het ontgrendelen via Touch ID en er werd geklaagd dat de iPhone helemaal geen bereik meer had. Op de website van Apple laat het bedrijf vandaag weten dat er op korte termijn een nieuwe update klaar zal staan waarin alle problemen zijn opgelost. Apple meld: ‘We werken aan iOS 8.0.2 waarin een oplossing voor het probleem zit. We geven het in de komende dagen vrij, zodra het gereed is”. Het techbedrijf uit Cupertino wil de problemen zo snel mogelijk oplossen.

Hou de update van iOS 8 in de gaten en zorg ervoor dat straks je iPhone 6 of iPhone 6 Plus weer helemaal naar behoren werkt.

Wat zijn jouw bevindingen met betrekking tot iOS 8? Geef je bevindingen prijs onderaan dit nieuwsbulletin!

Delen

Over de schrijver

Alicia van den velden

Alicia van den Velden is de telecom expert van het team achter deze site. In haar dagelijkse werk komt ze veel in contact met telecombedrijven en is dus altijd snel op de hoogste van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen.

Reageren op het bericht