iPhone6-Aanbiedingen.NL

iPhone 6 Specificaties

iphone 6 cameraDe iPhone 6 is vanaf heden beschikbaar in Nederland en de makkelijkste manier om het toestel aan te schaffen is online. Je kunt ook bij één van de vele retailers langs gaan om een felbegeerd exemplaar te bestellen maar online kun je makkelijk alle retailers van de iPhone 6 vergelijken waardoor je veel geld kunt besparen.

In termen van specificaties, hardware en het volledige ontwerp, is dit de grootste release sinds 2012. Consumenten hebben vanaf 2012 al moeten wachten op de grootste release sinds de komst van de iPhone 5. Ondanks dat de iPhone 6 met een speciaal evenement gepresenteerd werd wist bijna iedereen vooraf al wat we konden verwachten want de meeste geruchten en lekken waar heen nauwkeurig. De komst van iPhone 6 kwam dan ook niet als een verrassing.

Het is nog nooit gebeurt dat er zo ontzettend veel specificaties voor de lancering van een iPhone op straat lagen, maar dat mag de pret niet drukken want de iPhone 6 is een indrukwekkende smartphone en Apple geeft zelf al aan dat iPhone 6 de beste iPhone is die tot nu toe gemaakt is.

Display

De iPhone 6 is heeft een 4,7 inch IPS-display en de schermresolutie voor iPhone 6 is vastgesteld op 1334 x 750 pixels. Door de geruchten wisten we dat er dit jaar iets groots aan zat te komen bij Apple en dan hebben we het natuurlijk over het beeldschermformaat. De sprong van 4 naar 4,7 inch is enorm en het zag er lang naar uit dat Apple de sprong juist niet durfde te nemen.

Apple noemt het nieuwe iPhone scherm Retina HD en de iPhone 6 levert een indrukwekkende 38 procent verbeterde weergave ten opzichte van de iPhone 5s. Het hele scherm is opnieuw door Apple ontwikkeld en hierdoor is de kijkhoek verbeterd en het is het dunste Retina scherm dat Apple ooit heeft geproduceerd. Het ultra dunne scherm is tot stand gekomen door innovatieve technologieën te gebruiken bij de productie van de Retina HD schermen.

Design

In de geruchten hebben we al veel dummies en mock-ups gezien van de iPhone 6 en ze lijken precies op elkaar. iPhone 6 is opgebouwd uit een geanodiseerd aluminium chassis, wat betekent dat het niet zal gaan roesten en het is voorzien van een roestvrijstalen logo op de achterkant, maar helaas zit er geen notificatielampje in zoals gesteld werd in de geruchten.

Het beeldscherm loopt aan de voorkant door tot aan de randen van het toestel. Door dat alle elementen uitvoerig onderzocht zijn heeft Apple de iPhone 6 ontzettend dun weten te maken, het toestel meet qua dikte slechts 6,9 millimeter. De iPhone 6 is dus niet alleen groter het is ook veel dunner.

Camera

In het geruchtencircuit is er veel gesproken over een 12 of 13 megapixel camera maar Apple heeft bij iPhone 6 geen extra megapixels toegevoegd aan de camera lens. Apple heeft gekozen voor andere technologieën om de beste camera bij smartphones nog beter te maken en dat betekent dat het aantal megapixels blijft steken op 8 megapixels zoals we dit al gewent waren bij iPhone 5 en iPhone 5s. De iSight camera van iPhone 6 heeft een 8MP sensor met f/2.2 diafragma, dubbele LED-flitser en digitale beeldstabilisatie.

iPhone 6 overige specificaties

De overige specificaties van de iPhone 6 liegen er niet om en er kan gerust gesteld worden dat alles veel beter is geworden aan de iPhone 6. Zo heeft het toestel een 20nm A8-chipset met een M8-bewegingscoprocessor. Door deze nieuwe chipset presteert veel sneller en is veel krachtiger. De levensduur van de batterij is ook aanzienlijk vergroot en ondanks dat Apple niks over de capaciteit van de batterij heeft vermeld is er naar buiten gekomen dat iPhone 6 een 1800mAh batterij heeft. De iPhone 6 is ook uitgerust met een groot aantal sensoren zoals:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *