Productie van de iPhone 6 Plus opgeschroefd

0

Naar aanleiding van bronnen binnen het productieproces bij Apple meld Digitimes dat de vraag naar de grote iPhone 6 Plus groter is dan verwacht werd. Apple had verwacht dat na de introductie van beide toestellen de iPhone 6 meer verkocht zal worden dan de iPhone 6 Plus.

In het introductieweekend, het eerste weekend dat nieuwe iPhones werden verkocht, maakte Apple bekend dat er ruim 10 miljoen exemplaren van de Iphone 6 en de iPhone 6 Plus waren verkocht. Apple maakte niet duidelijk wat de verhouding tussen beide toestellen was. Volgens bronnen is de productie van de iPhone 6 in het tweede helft van dit jaar teruggeschroefd. Vermoedelijk ligt het aantal verkopen drie tot vier miljoen stuks lager dan door Apple ingeschat.

Door de iPhone 6 productie terug te schroeven , heeft Apple meer ruimte om de iPhone 6 Plus te produceren. Door de grote vraag naar de iPhone 6 Plus zullen er meer Plus toestellen geproduceerd gaan worden. Wat de preciese verhouding is tussen beide toestellen, wordt niet bekend gemaakt door Apple en blijft onbekend.

Delen

Over de schrijver

Alicia van den velden

Alicia van den Velden is de telecom expert van het team achter deze site. In haar dagelijkse werk komt ze veel in contact met telecombedrijven en is dus altijd snel op de hoogste van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen.

Reageren op het bericht