Nog steeds een rij bij Apple Store in New York

0

In Nederland is de levering van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus opgeschort tot aan november. Maar in de VS zijn de twee nieuwe toestellen nog steeds leverbaar. Als je ontzettend graag de iPhone 6 of iPhone 6 Plus wilt scoren moet je een vlucht boeken naar New York. Je hebt wel kans dat je achteraan in de rij moet aansluiten. Er staat namelijk nog steeds een lange rij voor de Apple Store in New York en dat allemaal voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus.

Iedere ochtend staan er weer consumenten voor de deur van de Apple Store te wachten om aan een felbegeerde iPhone 6 of iPhone 6 Plus te komen. Het toestel is nu een maand verkrijgbaar in de VS maar nog steeds willen consumenten ontzettend graag de nieuwe iPhone kopen dat ze de rij voor lief nemen.

Het blijft een apart fenomeen dat consumenten in de rij willen staan om een nieuwe smartphone te bemachtigen. In China is de verkoop afgelopen week ook gestart maar hier waren geen rijen te bekennen en dat heeft vooral te maken met de verkoop door de providers. Alleen al in de voorverkoop zijn er in China meer dan 20 miljoen exemplaren van iPhone 6 en iPhone 6 Plus verkocht.

Delen

Over de schrijver

Alicia van den velden

Alicia van den Velden is de telecom expert van het team achter deze site. In haar dagelijkse werk komt ze veel in contact met telecombedrijven en is dus altijd snel op de hoogste van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen.

Reageren op het bericht