Nieuwe functies iSight camera

0

Apple weet vriend en vijand altijd te verbazen met de indrukwekkende iSight camera. Veel consumenten vragen zich af hoe een camera met maar 8 megapixels toch zo ongelooflijk scherpe foto’s en video’s maakt. Het antwoord is heel simpel. Apple vindt het niet nodig om de megapixels van de lens te verhogen, zij stellen dat je de camera ook beter kunt maken door innovatieve technologie├źn toe te passen. Apple heeft iSight camera van iPhone 6 wederom voorzien van nieuwe innovatieve technologie├źn en de beste camera voor de smartphone is nu nog beter geworden.

Apple heeft niet alleen de sensor van de iSight camera verbetert, ze hebben ook de camera app van nieuwe functies voorzien zodat je nu ten alle tijden een geweldige foto of video kunt maken. De iSight camera van iPhone 6 is uitgerust met automatische beeldstabilisatie waardoor je altijd een scherp beeld krijgt.

Iedereen kan foto’s maken, of het nu een panorama foto, selfie of iets anders is met iPhone 6 kan iedereen de mooiste foto maken. Dit is anders met een video maar de iPhone 6 helpt je daar nu bij. Er zijn twee nieuwe functies toegevoegd aan de camera app namelijk. Time lapse en Slow motion, met deze twee nieuwe functies kun je geweldige video’s maken en het is heel eenvoudig om een leuke en mooie video te maken. Zie hieronder twee voorbeelden van de nieuwe funties.

Time Lapse

Slow Motion

Delen

Over de schrijver

Alicia van den velden

Alicia van den Velden is de telecom expert van het team achter deze site. In haar dagelijkse werk komt ze veel in contact met telecombedrijven en is dus altijd snel op de hoogste van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen.

Reageren op het bericht