iPhone 6 met NFC ondersteuning?

0

Gisteren was op de veelbezochte Nederlandse nieuws-website Nu.nl te lezen dat de iPhone 6 mogelijk NFC ondersteund. NFC staat voor Near Field Communication, een technologie die het mogelijk maakt een smartphone met een ander device te laten communiceren door deze er tegen te houden. Bekende toepassingen van NFC zijn het doen van betalingen en het uitwisselen van bestanden. De voorgangers van de iPhone 6 waren geen van allen voorzien van de NFC technologie.

iPhone 6 ondersteund NFC en WIFI 802.11ac

Dat de iPhone 6 in tegenstelling tot zijn voorgangers wel een NFC chip zou bevatten blijkt uit een foto van het moederbord van de iPhone 6 die gepubliceerd is door de website Nowwehereelse.fr. Uit dezelfde foto is op te maken dat de iPhone 6 over WIFI 802.11ac zal beschikken. Dit is de nieuwste WIFI technologie die het mogelijk maakt om hogere snelheden te gebruiken.

Delen

Over de schrijver

Alicia van den velden

Alicia van den Velden is de telecom expert van het team achter deze site. In haar dagelijkse werk komt ze veel in contact met telecombedrijven en is dus altijd snel op de hoogste van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen.

Reageren op het bericht