iPhone 6 een enorm succes

0

Apple heeft met het vergroten van het beeldscherm bij de iPhone 6 en iPhone 6 Plus één van de best verkopende smartphones allertijden op de markt gebracht. De iPhone 6 is een daverend succes vanaf het moment dat het toestel door Apple onthuld werd. In het begin waren veel analisten huiverig om te spreken van een succes, want hoe zouden consumenten reageren op de vergrote displays van de nieuwe toestellen. iPhone 6 heeft een 4,7-inch display en iPhone 6 een 5,5-inch display. Het is een aanzienlijk verschil met de voorgaande modellen maar Apple heeft op het juiste moment de displays vergoot want de twee toestellen vliegen over de toonbank heen.

Zelfs Apple heeft het ongelooflijke succes van de iPhone 6 niet aan zien komen. Ze wisten wel dat ze een goede smartphone hebben ontwikkeld maar dat de verkopen de pan uit rijzende was niet voorspeld. Tot op heden verkoopt Apple nog steeds heel veel iPhone 6 toestellen en dat is enigszins frappant, want over 1,5 maand komt Apple mogelijk alweer met een nieuw toestel.

Doorgaans betekent dit dat de verkopen van smartphones wereldwijd dalen, want iedereen wil weten met wat voor een iPhone Apple dit jaar op de markt komt. Consumenten willen nu niet wachten want de iPhone 6 of iPhone 6 Plus zijn al uitstekend goed. Daarnaast zullen de aankomende iPhones minimaal verandert worden.

Delen

Over de schrijver

Alicia van den velden

Alicia van den Velden is de telecom expert van het team achter deze site. In haar dagelijkse werk komt ze veel in contact met telecombedrijven en is dus altijd snel op de hoogste van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen.

Reageren op het bericht