iPhone 6 beste koop

0

Onze smartphone is vandaag de dag de meeste belangrijke gadget die we de hele dag door intensief gebruiken. Met de smartphone kunnen we vandaag de dag alles doen wat we willen. Tweeten, Liken, Foto’s posten, WhatsAppen, mail ontvangen en beantwoorden en op de hoogte blijven van de laatste nieuwsfeiten.

Om de hele dag door deze dingen te kunnen doen heb je een goede smartphone nodig. De ene smartphone is de andere niet laten we maar zeggen. De keuze die je maakt voor een nieuwe smartphone is vooral een persoonlijke aangelegenheid. Toch is er een smartphone die in verschillende opzichten de beste koop is en dat is iPhone 6.

Je leest het goed de iPhone 6 is de beste smartphone die er op dit moment te verkrijgen is. Het wordt zelfs beter bestempeld dan zijn grote broer iPhone 6 Plus. iPhone 6 is de beter dan iPhone 6 Plus vanwege de handelbaarheid en het feit dat beide toestellen nagenoeg dezelfde specificaties hebben maar iPhone 6 100 euro goedkoper is.

Het verschil tussen iPhone 6 en iPhone 6 Plus is minimaal en toch blijkt het dat consumenten massaal naar het kleinere toestel grijpen. iPhone 6 Plus heeft enkele functies meer, een hogere schermresolutie, betere iSight camera en een langere levensduur van de batterij, maar toch is de iPhone 6 het meest gewild. Veel consument vinden de iPhone 6 Plus te groot en te duur voor het geen wat ze extra krijgen ten opzichte van de iPhone 6, vandaar dat iPhone 6 de beste koop is.

Delen

Over de schrijver

Alicia van den velden

Alicia van den Velden is de telecom expert van het team achter deze site. In haar dagelijkse werk komt ze veel in contact met telecombedrijven en is dus altijd snel op de hoogste van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen.

Reageren op het bericht