iPad Pro uitgesteld wegens succes van iPhone 6 en iPhone 6 plus

0

Het Amerikaanse tech bedrijf heeft vandaag aangekondigd dat het iPad event op 16 oktober aanstaande zal gaan plaats vinden. Doorgaans word er op een evenement meerdere producten van Apple gepresenteerd en zo zou op 16 oktober aanstaande het de beurt zijn aan nieuwe iPads en Macs.

In de geruchten is er veelvuldig gesproken over een grotere iPad met een beeldschermformaat van 12,9 inch welke beter bekend staat als de iPad Pro. Apple zou deze iPad naar verluid ook tijdens het evenement willen presenteren maar door het enorme succes van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus kunnen leveranciers niet garanderen dat het de vraag naar grote beeldschermen van 12,9 inch kan voldoen.

Hierdoor zal de iPad Pro pas in 2015 op de markt komen. Het is niet bekend wanneer maar alle hoop is gevestigd op een mogelijke gelijktijdige komst met de Apple Watch. Want de Apple Watch komt ook in 2015 op de markt. Hou 16 oktober aanstaande vast vrij als je de presentatie van de producten live wil bekijken. De live stream kan je bekijken via de website van Apple.

Delen

Over de schrijver

Alicia van den velden

Alicia van den Velden is de telecom expert van het team achter deze site. In haar dagelijkse werk komt ze veel in contact met telecombedrijven en is dus altijd snel op de hoogste van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen.

Reageren op het bericht