iPad Air 2 en iPad Mini 3 gelekt

0

Een opmerkelijk moment. Woensdagavond hebben oplettende heel kort de technische details al gezien van de iPad Air 2 en iPad Mini 3. De gelekte details komen van niemand minder dan Apple zelf. Woensdagavond heeft het Amerikaanse bedrijf hoogstwaarschijnlijk per ongeluk in de digitale boekwinkel een handleiding gelekt voor iOS 8.1 speciaal voor de twee nieuwe iPads.

Normaal gesproken is Apple heel zorgvuldig met nieuwe gadgets en worden ze pas officieel door het bedrijf aangekondigd tijdens het speciaal te organiseren evenement. Vanavond heeft Apple zo’n speciaal evenement op het programma staan onder de noemer ‘It’s been way too long’. Normaal gesproken zouden de technische details van de nieuwe iPads pas vanavond 19.00 uur Nederlandse tijd officieel naar buiten gebracht worden maar door een fout hebben oplettende al het een en ander kunnen lezen omtrent de nieuwe iPad Air 2 en iPad Mini 3.

Lange tijd werd er gespeculeerd dat Apple dit jaar een iPad Pro uit zal brengen maar in het document dat kort in de digitale boekwinkel heeft gestaan is geen woord gerept over de iPad Pro. Enkele weken terug werd al gesuggereerd dat de iPad Pro pas in 2015 op het programma staat omdat de leveranciers van de beeldschermen niet aan de vraag kunnen voldoen, nu iPhone 6 (Plus) razend populair is.

De iPad Air 2 en iPad Mini 3 liggen naar alle waarschijnlijkheid al volgende week vrijdag in de schappen (24 oktober). Het is niet bekend of de nieuwe iPads op deze dag ook in Nederland in de schappen liggen. Doorgaans liggen de nieuwe iPads in Nederland altijd een week later in de schappen dan dat ze in de Verenigde Staten in de schappen liggen.

Delen

Over de schrijver

Alicia van den velden

Alicia van den Velden is de telecom expert van het team achter deze site. In haar dagelijkse werk komt ze veel in contact met telecombedrijven en is dus altijd snel op de hoogste van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen.

Reageren op het bericht