gTool heeft speciaal een tool ontwikkeld voor gebogen smartphones

0

De kans is niet heel groot dat je de tool van gTool nodig hebt als je de iPhone 6 normaal gebruikt. Maar veronderstel: dat je spiksplinternieuwe iPhone 6 licht gebogen is door normaal gebruik en je vertikt het om het toestel te vervangen, wat kun je dan doen? Nou een optie die je zou kunnen overwegen is om de gTool PanelPress aan te schaffen om je iPhone 6 weer recht te buigen. gTool was razendsnel met het ontwikkelen van de PanelPress, toen naar buiten kwam dat verschillende smartphones heel snel kunnen buigen, speciaal voor alle iPhone modellen heeft gTool de PanelPress ontwikkelt.

Volgens gTool, kun je het apparaat gebruiken om je iPhone weer in plooi te krijgen. Volg de stappen die gTool voor het apparaat heeft opgesteld en je zult succes hebben met het terug buigen van iPhone 6.

gTool heeft geen prijslijst van de PanelPress op de website staan, hierdoor lijkt het erop dat het apparaat alleen gekocht kan worden resellers. De PanelPress is speciaal voor de iPhone 5, 5s, 5 en 6 Plus ontwikkelt.

Er is een volledige video-demonstratie van de gTool PanelPress te zien hieronder het bericht.

Delen

Over de schrijver

Alicia van den velden

Alicia van den Velden is de telecom expert van het team achter deze site. In haar dagelijkse werk komt ze veel in contact met telecombedrijven en is dus altijd snel op de hoogste van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen.

Reageren op het bericht