Geef een iTunes Cadeau weg

0

Is er een gelegenheid waarvoor je een cadeautje moet kopen? Maar je weet niet wat je voor diegene moet kopen? Geef eens een iTunes-cadeaubon of een ander iTunes-cadeau aan diegene. De gelukkig mag dan zelf iets uitzoeken in de iTunes Store, App Store, iBooks Store of Mac App Store.

Het is vandaag de dag steeds lastiger om iemand een leuke en passend cadeau te geven. Daarom is een iTunes cadeau het ideale cadeau voor iedere gelegenheid. Je kunt een iTunes-cadeaubon aanschaffen in verschillende bedragen. De cadeaubon is verkrijgbaar bij Apple of bij één van de andere verkooppunten. Je kunt de iTunes-cadeaubon ook online aanschaffen zo kun je op elk gewenst moment nog snel iemand een cadeau geven.

De makkelijkste manier is om het cadeau direct vanaf je iOS-apparaat in de iTunes Store te kopen. Je kunt een cadeaubon halen tussen de 10 en 100 euro (alleen hele bedragen). Kies bij het gekozen bedrag een thema en zet een persoonlijke boodschap in het bericht. Je kunt na de betaling de iTunes-cadeaubon direct per mail versturen of je kiest een datum en tijdstip uit om het cadeau te versturen. De gelukkige ontvanger van je cadeau kan dan zelf kiezen wat hij/zij wil aanschaffen. De keuze is enorm! Iedereen kan nu een gepast cadeau uit zoeken.

Je kunt ook naar de App Store of iTunes gaan en zelf een cadeau uitkiezen en deze cadeau doen. Het is heel eenvoudig om je cadeau te versturen naar de gelukkige. Via de computer klik je op het pijltje naast de en kies je voor de optie ‘Geef cadeau’. Op je iOS apparaat tik je op de deelknop bovenaan in het scherm. De ontvanger krijgt een e-mail met het cadeau en ze zijn nog maar één klik verwijdert om het cadeau te downloaden op hun iOS apparaat.

Delen

Over de schrijver

Alicia van den velden

Alicia van den Velden is de telecom expert van het team achter deze site. In haar dagelijkse werk komt ze veel in contact met telecombedrijven en is dus altijd snel op de hoogste van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen.

Reageren op het bericht