FIFA 15 Ultimate Team de game voor je iPhone 6

0

In de Apple App Store kun je nu een wel hele leuke game downloaden, namelijk FIFA 15 Ultimate Team. De afgelopen jaren is deze game versie van FIFA een ware opmars aan het ondergaan, iedereen speelt deze vernieuwende game op de spelcomputer zoals Playstation en Xbox maar vanaf heden kun je FIFA 15 Ultimate Team ook spelen op je iPhone 6 of iPhone 6 Plus.

Nu kun je op elk gewenst moment van de dag je favoriete game spelen. Waan je met FIFA 15 Ultimate Team als een voetbalmanager zoals Sir Alex Ferguson of Pep Guardiola. Met de nieuwe gamemodus van Ultimate Team kun je helemaal zelf bepalen welke spelers je in je team wilt hebben en alle aspecten van het hedendaagse voetbal komen voorbij.

Je kunt spelers kopen, beter maken en weer verkopen, maar je kan ook trainers aanstellen en de tactiek per wedstrijd bepalen zodat je de meeste punten krijgt wat uiteindelijk resulteert in munten waardoor je nieuwe spelers, trainers of items kunt kopen.

In de nieuw game op je iOS apparaat kun je ervoor kiezen om zelf een wedstrijd te spelen of voor een snelle simulatie. Zelfs wanneer je kiest voor de snelle simulatie kun je tussentijds de tactiek bepalen en de inzet van de spelers. Speel wedstrijden en verdien munten en FIFA punten om je club uit te breiden. De game komt helemaal tot zijn recht als je het speelt op je iPhone 6 of iPhone 6 Plus. Verslavend is het zeker, want je wilt iedere keer weer dat je team beter wordt zodat je de beste spelers van de wereld kunt toevoegen aan je eigen team. FIFA 15 Ultimate Team is nu gratis te downloaden in de Apple App Store en de game is in het Nederlands verkrijgbaar. Download FIFA 15 Ultimate Team vandaag nog op je iPhone 6 (Plus) en coach je team naar de overwinning.

Delen

Over de schrijver

Alicia van den velden

Alicia van den Velden is de telecom expert van het team achter deze site. In haar dagelijkse werk komt ze veel in contact met telecombedrijven en is dus altijd snel op de hoogste van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen.

Reageren op het bericht