Een nieuwe uitstraling

0

Voor de release van de iPhone 8 gaan er enkele geruchten rond over het nieuwe design van de smartphone. Zo al Apple geen gebruik meer willen maken van de aluminium behuizing die het heeft gebruikt sinds 2012. Er wordt verwacht dat in plaats daarvan Apple gebruik gaat maken van een glazen behuizing voor de mobiel, dit soort behuizing voor het laatst gebruikt voor de iPhone 4s. Het nadeel van glas is, dat het meer kwetsbaar en zwaarder is dan aluminium. Echter is er de laatste jaren veel vooruitgang geboekt in glastechnologie voor machines en apparaten waardoor materialen met bijvoorbeeld Gorilla glas. Steviger zijn dan ooit.

Geruchten uit ontwerpen

Meerdere geruchten hebben voorgesteld dat er drie versies van de iPhone 8 zullen komen, één van deze versies zal een “premium” OLED-model zijn en de andere twee zullen volgens geruchten de standaard LCD-modellen zijn. Er wordt veracht dat de smartphone een scherm zal krijgen tussen de  4.7 (12 cm) en 5.8 inch (14,7 cm). Volgens een analist die al eerder nauwkeurige geruchten over de ontwerpen van Apple heeft uitgebracht, zullen alle drie de versie van de iPhone voorzien zijn van hetzelfde glazen design. Hierbij wordt dus glas in plaats van aluminium gebruikt voor de smartphone. Ook is de analist van mening dat een roestvrij stalen frame zal worden gebruikt in het ‘’high-end’’ model van de iPhone, terwijl de wat minder dure modellen een aluminium frame zullen krijgen.

Een moderne look

Ook andere bronnen voorspellen dat Apple een glazen design met een roestvrij stalen frame gat toepassen voor verbeterde stevigheid in de iPhone 8 en om de smartphone een nog modernere look te geven. Dit design werd ook gebruikt voor de iPhone 4 en 4s. Bloomberg, een site die vaak kennis van Apple’s plannen heeft, heeft bevestigd dat Apple plannen heeft voor een stalen frame met een glazen design voor de OLED versie van de iPhone. Voor nog meer informatie over de nieuwe iPhone 8 verwijs ik u door naar de website van iphone8kopen.nl.

Delen

Over de schrijver

Alicia van den velden

Alicia van den Velden is de telecom expert van het team achter deze site. In haar dagelijkse werk komt ze veel in contact met telecombedrijven en is dus altijd snel op de hoogste van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen.

Reageren op het bericht