De iPhone 8

0

De nieuwe iPhone is op de markt gebracht en dan gaat het over de iPhone 8. Deze nieuwe iPhone heeft een aantal verbeteringen en nieuwe functies ten opzichte van de voorgaande modellen zo kun je deze telefoon draadloos opladen met een speciaal platform. Ook heeft de iPhone 8 een nieuwe functie genaamd “augmented reality’’ dit houdt in dat er op je telefoon directe of indirecte beelden van de realiteit worden gebruikt waaraan elementen worden toegevoegd door een computer. Je kan kiezen of je de iPhone 8 als los toestel koopt of met een abonnement. Dan heb je ook nog de iPhone 8 plus ook deze kan je bestellen als los toestel en met een abonnement vergelijk hier alle iPhone 8 plus abonnementen.

 

De iPhone 7 De iPhone 7 is de voorganger va de nieuwe iPhone 8 en dit is al een hele vernieuwde telefoon met allerlei nieuwe functies. Zoals De iPhone 7 heeft een dubbele camera. De iPhone 7 heeft een 12-megapixel camera en een lange accuduur. Deze telefoon heeft een strak design en goede specificaties. De antennestrepen zijn vrijwel onzichtbaar gemaakt dit zijn van die kleine dingen die het toestel mooier maken. Dit toestel is waterdicht en heeft een nieuwe homeknop. Dit toestel kan je los kopen of met een abonnement het is maar net wat je prioriteiten zijn. Ben je op zoek naar een iPhone met een abonnement, vergelijk hier alle abonnementen.

 

Verschillen iPhone 8 en iPhone 7 De iPhone 8 heeft wel wat nieuwe functies en verbeteringen ten op zichtte van de iPhone 7. Zo heeft de iPhone 8 nu een glazen achterkant, dit is omdat je met een aluminium achterkant de telefoon niet draadloos kan opladen. Ook heeft de iPhone 8 wat nieuwe functies, zoals augmented reality en het toestel is water- en stofafstotend. De verbeterde camera van het toestel vangt 83 procent meer licht dan zijn voorganger, daarnaast werkt de camera efficiënter. Het toestel ziet er niet heel anders uit het gaat vooral om de werking van het toestel wat veranderd is. Zo werkt dit toestel iets sneller dan zijn voorganger.

Delen

Over de schrijver

Alicia van den velden

Alicia van den Velden is de telecom expert van het team achter deze site. In haar dagelijkse werk komt ze veel in contact met telecombedrijven en is dus altijd snel op de hoogste van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen.

Reageren op het bericht